WBSO aanvraag


Maakt u kans? Doe de WBSO-test
in 1 minuut!


WBSO aanvraag: specialistenwerk

Het schrijven van een technische WBSO aanvraag is specialistenwerk. In het aanvraag- en beoordelingstraject is het zaak deadlines te bewaken en te communiceren en te corresponderen met de beoordelaars. Ook weer binnen tijdmarges. Essentieel is dat er een vertaalslag wordt gemaakt in de WBSO aanvraag om binnen het wettelijk kader van de regeling te blijven. Vaak is een net iets andere benadering doorslaggevend. Dat kan een verschil betekenen van (tien)duizenden euro’s.

Onze subsidie-experts zijn diepgaande gespecialiseerd in WBSO aanvragen. Een goede staat van dienst waarbij bijna alle subsidie aanvragen zijn toegekend, zowel techniek- als WBSO software aanvragen. Doen waar we goed in zijn, betekent dat wij uw subsidies regelen van A tot Z, zodat u zich zonder subsidiezorgen kunt richten op het succes van uw onderneming.

Reageer nu!  Zodat we de wbso aanvraag voor u kunnen verzilveren.
E-mail: info@wbso-mkb.nl

Waarom WBSO-MKB?

WBSO-MKB regelt uw complete WBSO aanvraag. We regelen ook alle andere subsidies en faciliteiten. Daarbij leveren wij een gratis service waarbij we voortdurend uw bedrijfsactiviteiten toetsen aan de actuele subsidiekansen en andere financiële voordelen. Deze gratis service blijft bestaan zolang we voor u de WBSO subsidie mogen aanvragen.

Steeds meer ondernemers kiezen voor een WBSO aanvraag bij WBSO-MKB vanwege de uitmuntende kwaliteit tegen een gunstig tarief.

Reageer: info@wbso-mkb.nl

Expertise van WBSO-MKB

WBSO aanvragen die wij begeleiden:

Bedrijven die een beschikking voor WBSO subsidie hebben gekregen, kunnen eveneens in aanmerking komen voor de RDA subsidie en de Innovatiebox. WBSO-MKB scant gratis deze innovatie subsidies en regelt deze, overwegend op basis van No cure No pay.

Meer weten? Contact 

Subsidies aanvragen

Wij zijn onder meer actief in:

  • ICT - Software
  • Maakindustrie
  • Machine- en apparatenbouw
  • Elektro- en energietechniek
  • Agro, food, veredeling

Doe hier de test

Contact

Subsidie aanvragen? Maak een afspraak, of stel uw vraag.

Vrijblijvend advies