Specialistenwerk

Het schrijven van een technische WBSO aanvraag is specialistenwerk. In het aanvraag- en beoordelingstraject is het zaak deadlines te bewaken en te communiceren en te corresponderen met de beoordelaars. Ook weer binnen tijdmarges. Essentieel is dat er een vertaalslag wordt gemaakt in de subsidie aanvraag om binnen het wettelijk kader van de regeling te blijven. Vaak is een net iets andere benadering doorslaggevend. Dat kan een verschil betekenen van (tien)duizenden euro’s.

Onze subsidie-experts zijn diepgaand gespecialiseerd in WBSO aanvragen. Een goede staat van dienst waarbij bijna alle subsidie aanvragen zijn toegekend, zowel techniek- als WBSO software aanvragen. Doen waar we goed in zijn betekent dat wij uw subsidies regelen van A tot Z, zodat u zich zonder subsidiezorgen kunt richten op het succes van uw onderneming.

Reageer: info@wbso-mkb.nl

 • Subsidie-experts met minimaal 10 jaar ervaring
  Onze kwaliteitsdiensten worden geleverd door subsidie-experts met minimaal 10 jaar ervaring.
  Alle subsidies komen in beeld.
 • 3 x voordeel: Innovatiebox, WBSO subsidie en de extra WBSO subsidie
  Wanneer u uw WBSO aanvraag laat verzorgen door WBSO-MKB doen wij gelijk voor u een aanvraag voor Extra WBSO en bekijken we ook of u recht heeft op een fikse korting op uw winstbelasting (middels de Innovatiebox) in combinatie met de WBSO subsidie. Ook voor de toekomst.
 • No cure No pay tarief
  Wij rekenen een gunstig tarief voor het aanvragen van WBSO subsidie op basis van No cure No pay. U betaalt alleen als u ook daadwerkelijk subsidie krijgt toegewezen.
 • Controle administratie De subsidieverstrekker kan een controlebezoek uitvoeren voor de WBSO en mag daarbij 5 jaren teruggaan. Daarom is het belangrijk uw administratie goed op orde te hebben. WBSO-MKB begeleidt u daarbij en kan op uw verzoek uw administratie controleren en verbeterpunten aangeven. Daarmee bent u voorbereid op een controle en voorkomt u correcties en boetes.
 • Second opinion Bent u klant bij een andere subsidieadviseur maar weet u niet of u het maximale uit de regelingen haalt tegen een gunstig tarief? Laat WBSO-MKB dan een second opinion uitvoeren. 
 • Gratis subsidiebewaking
  U hoeft zich geen zorgen meer te maken over het mislopen van alle andere subsidiekansen. Wij nemen de volledige subsidiebewaking van u over. Dit doen wij gratis en direct.
 • Aanvragen van alle andere subsidies, fiscale voordelen en kredieten
  We zetten ook alle andere subsidiekansen om in klinkende munten. U kiest welke subsidiekansen u wilt benutten en wij vragen deze aan, overwegend op basis van No cure No pay. U krijgt professionele subsidieservice van A tot Z.

Steeds meer ondernemers kiezen voor WBSO-MKB vanwege de uitmuntende kwaliteit tegen een gunstig tarief.

Neem vrijblijvend contact op.

 

 

Subsidies aanvragen

Wij zijn onder meer actief in:

 • ICT - Software
 • Maakindustrie
 • Machine- en apparatenbouw
 • Elektro- en energietechniek
 • Agro, food, veredeling

Doe hier de test

Contact

Subsidie aanvragen? Maak een afspraak, of stel uw vraag.

Vrijblijvend advies